Національна школа суддів України

Засідання групи розробників блоку “Цивільне судочинство”

26 лютого 2024 року у Національній школі суддів України відбулось онлайн-засідання групи розробників навчальних заходів з цивільного судочинства.

Учасники обговорили результати апробації семінару-практикуму “Виконання судових рішень у цивільному судочинстві: практика Верховного Суду щодо застосування Закону України “Про виконавче провадження” та визначили ключові моменти для удосконалення матеріалів курсу на підставі анкет зворотного зв’язку.

Розробники узгодили організаційні та методичні питання проведення 22 березня 2024 року тренінгу “Гарантії захисту трудових прав: судова практика та новели законодавчого регулювання під час воєнного стану” в межах підготовки для підтримання кваліфікації суддів судових палат у цивільних справах апеляційних судів.

 Засідання проводилось під керівництвом заступниці начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Тамари Закревської за участі суддів-розробників Катерини Котельви, Валентини Маліновської, Людмили Макаренко, Ярослава Пересунька, Софії Данилів, Стелли Цибізової, Максима Ходаківського, Віктора Яцини та головного спеціаліста відділу Богдана Остудімова.

Крім того, учасники вирішили низку поточних питань роботи групи, організації і проведення найближчих заходів, що відбудуться у березні 2024 року  та запланували наступну робочу групу на 12 березня 2024 року.