Національна школа суддів України

Розробка семінару-практикуму щодо проблем правозастосування та актуальної судової практики законодавства про доступ до публічної інформації

18 серпня 2023 року Національна школа суддів України провела чергове засідання групи розробників семінару-практикуму “Доступ до публічної інформації: проблеми правозастосування та актуальна судова практика” для суддів адміністративних судів.

Відкрила засідання Любов Гончар, начальниця відділу спеціальної підготовки на посаду судді, координаторка блоку адміністративного судочинства, суддя Вищого адміністративного суду України  у відставці, кандидат юридичних наук, яка визначила формат роботи.

Участь у засіданні групи розробників взяли -  Ян Берназюк, суддя Касаційного адміністративного суду у складі Верховного суду, Ганна Лебедєва, суддя Одеського окружного адміністративного суду, Валерій Кузьменко, суддя окружного адміністративного суду м. Києва, Ірина Кушнір, експертка Проєкту Ради Європи “Підтримка судової влади України в контексті війни та післявоєнного періоду”, Наталія Буряк та Юлія Герус, працівниці Національної школи суддів України.

Під час засідання учасники обговорили та погодили структуру семінару-практикуму, представили на обговорення напрацьовані теоретичні матеріали та визначились з строками підготовки практичних  завдань.