Національна школа суддів України

Проведено засідання розробників матеріалів блоку “Цивільне судочинство” з підготовки нових семінарів і тренінгів

2 листопада 2022 року в Національній школі суддів України відбулося чергове засідання групи розробників блоку “Цивільне судочинство” під головуванням начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Олени Умнової.

У засіданні групи розробників взяли участь судді Катерина Котельва, Валентина Маліновська, Людмила Макаренко, Стелла Цибізова, Максим Ходаківський, а також головний науковий співробітник відділу підготовки викладачів (тренерів) Віра Гайдук.

Учасники засідання обговорили завершення роботи над матеріалами нового тренінгу для суддів місцевих судів на тему: Гарантії захисту трудових прав: судова практика та новели законодавчого регулювання під час воєнного стану. Проведення апробації цього тренінгу заплановано на 16 листопада 2022 року.

Також учасники засідання визначилися з необхідністю розроблення і підготовки Стандартизованих навчальних програм на наступний 2023 рік, тематикою майбутніх навчальних заходів для суддів та працівників апарату судів. Детальне обговорення цих програм відбудеться на одному з наступних засідань робочої групи з урахуванням результатів сьогоднішньої дискусії.