Національна школа суддів України

Презентація Плану дій Ради Європи для України

24 квітня 2023 року в місті Києві виконуюча обов’язки ректора Національної школи суддів України Наталія Шукліна взяла участь у презентації Плану дій Ради Європи для України “Стійкість, відновлення та відбудова” (далі – План) на 2023–2026 роки та Першому засіданні Керівного комітету.

Презентація Плану відбулася в рамках робочого візиту до України делегації Групи доповідачів КМРЄ з питань демократії (GR-DEM) на рівні постпредів країн-членів при РЄ та директора Директорату координації програм Ради Європи д-р Клауса Нойкірха.

У цей же день відбулося засідання Керівного комітету, упродовж якого було заслухано тематичні доповіді представників Ради Європи. Крім того, українські бенефіціари Плану мали змогу поінформувати партнерів про пріоритетні напрями діяльності у межах його реалізації.

Наталія Шукліна у виступі зазначила, що Національна школа суддів України у статусі бенефіціара плідно співпрацює з 11 проєктами Ради Європи. Усі ці проєкти надають фундаментальну підтримку Школі методологічного характеру, зокрема створюють можливості для реалізації освітніх досліджень міжнародної практики та європейських стандартів щодо актуальних питань сьогодення, які сприяють ефективному здійсненню правосуддя українськими суддями.