Національна школа суддів України

Підготовка другого спільного тренінгу для суддів

20 грудня 2023 року Національна школа суддів України спільно з представниками Міжнародної фундації виборчих систем IFES Україна провела робочу зустріч, на якій обговорили етапи підготовки тренінгу для суддів “Розгляд справ про адміністративні та кримінальні правопорушення у сфері фінансування політичних партій та виборчих кампаній”.

Модерувала робочу зустріч начальниця відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України Любов Гончар.

До обговорення долучились судді, тренери – Олена Цимбалістенко, Тетяна Штих, Онуфрій Колотило, від Національної школи суддів України – заступниця начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Тамара Закревська та провідна наукова співробітниця цього ж відділу Юлія Найденко, а також представники Міжнародної фундації виборчих систем (IFES) – Юлія Зальцберг, Альона Шешеня, Богдан Мохончук, Ігор Фещенко та Богдана Сеник.

Учасники детально обговорили етапи підготовки до тренінгу, розподілили теми між викладачами, а також визначились з датою наступної робочої зустрічі.