Національна школа суддів України

Підготовка оновленого тренінгу для суддів адміністративних судів

4 серпня 2023 року Національна школа суддів України провела засідання групи розробників з оновлення навчального курсу у формі тренінгу “Проблеми ефективного судового захисту в адміністративному судочинстві” для суддів адміністративних судів.

Модератором засідання була Любов Гончар, начальниця відділу спеціальної підготовки на посаду судді, координатор блоку адміністративного судочинства, суддя Вищого адміністративного суду України  у відставці, яка визначила основні завдання засідання групи.

Участь у засіданні групи розробників взяли  Олександр Терлецький, суддя Верховного суду  України у відставці, Ян Берназюк та Андрій Жук, судді Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду, Олена Терлецька, суддя Київського окружного адміністративного суду, Ірина Кушнір, експертка Проєкту Ради Європи “Підтримка судової влади України в контексті війни та післявоєнного періоду”, Наталія Буряк та Юлія Герус, працівниці Національної школи суддів України.

Під час засідання учасники обговорили та погодили оновлену програму тренінгу, визначились з строками підготовки оновлених лекційних матеріалів та практичних завдань.