Національна школа суддів України

Підготовка навчальних заходів з кримінального судочинства

15 вересня 2023 року в Національній школі суддів України під керівництвом виконуючої обов’язки начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України Тамари Закревської відбулися засідання робочих груп з підготовки семінарів-практикумів для суддів “Особливості здійснення кримінального провадження щодо застосування заходів медичного характеру” та “Особливості написання судових рішень у справах пов’язаних з війною”.

У роботі груп взяли участь судді Ірина Шаповалова, Максим Глоба, Лариса Радуцька, Анна Проценко, наукові експерти Ірина Яковець та Олег Назаров, а також працівниця відділу підготовки викладачів (тренерів) НШСУ Юлія Найденко.

Метою робочих зустрічей було обговорення поточних питань щодо підготовки семінарів-практикумів, презентації попередньо напрацьованих матеріалів, висловлення думок щодо питань для модерованих дискусій та ситуативної вправи.

За результатами зустрічі розробники висловили свої зауваження та коментарі щодо деяких матеріалів та визначилися зі строками їх доопрацювання.