Національна школа суддів України

Оновлення матеріалів навчального курсу

28 березня 2024 року Національна школа суддів України провела засідання групи розробників з оновлення матеріалів тренінгу “Судовий контроль за реалізацією адміністративними органами дискреційних повноважень у сфері архітектури, містобудування та земельних правовідносин” для суддів адміністративних судів.

Модерувала захід Любов Гончар, начальниця відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України, керівниця навчального курсу, яка визначила основні завдання засідання групи.

Участь у засіданні групи розробників взяли  Ірина Желтобрюх, Володимир Кравчук та Володимир Бевзенко, судді Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді, Костянтин Кобилянський, суддя Окружного адміністративного суду міста Києва та Наталія Буряк, головна спеціалістка початкової підготовки суддів Національної школи суддів України.

Під час засідання учасники обговорили та узгодили оновлений проєкт структури навчального курсу, визначились з строками оновлення лекційних матеріалів та практичних завдань.