Національна школа суддів України

Нові технічні можливості комп’ютерної програми “Д-3”

23 січня 2024 року Національна школа суддів України провела семінар-практикум для працівників апаратів місцевих загальних судів “Електронні документи в діловодстві суду. Робота з поштовими реєстрами в КП “Д-3””.

До викладання на освітньому заході запрошені начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи Волинського апеляційного суду Тетяна Потапчук та фахівці Державного підприємства “Інформаційні судові системи” Тетяна Снігур і Ольга Топчій. Модерувала навчання заступник директора Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України Яна Шевцова.

Упродовж семінару-практикуму учасники підвищили свою обізнаність з питань застосування  положень законів України “Про електронні документи та електронний документообіг”, “Про електронні довірчі послуги” та вимог Порядку роботи з електронними документами у діловодстві та їх підготовки до передавання на архівне зберігання. Дізналися про перспективи технічного доопрацювання комп’ютерної програми “Д-3” та навчилися працювати з поштовими реєстрами.

За підсумками навчання кожен учасник отримав Сертифікат Національної школи суддів України.