Національна школа суддів України

Навчальний онлайн–модуль з вогнепальної зброї

22 листопада 2022 року представниці Національної школи суддів України Ольга Короткова та Єлизавета Ковтюк взяли участь у вебінарі з нагоди презентації онлайн–модуля “Вогнепальна зброя”, який запроваджує Консультативна місія Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України (КМЄС в Україні) спільно з Агентством Європейського Союзу з підготовки співробітників правоохоронних органів (CEPOL) та проєктом “TOPCOP” з метою підвищення рівня кваліфікації українських суддів та працівників апаратів судів.

Під час вебінару команда розробників ознайомила учасників та учасниць з представленим модулем, а також надала детальну інформацію щодо його проходження та процесу навчання. Водночас було висловлено переконання, що у проходженні модуля візьмуть участь не лише українські судді та працівники апаратів судів, але й поліцейські, співробітники митної служби та служби безпеки України, працівники освітніх установ системи МВС, судові експерти та посадовці органів юстиції.

Даний навчальний модуль буде доступний для українських учасників на онлайн–платформі CEPOL у перекладі на українську мову. Інструкція щодо реєстрації на модуль за посиланням.