Національна школа суддів України

Координаційна зустріч щодо проведення другого круглого столу

26 березня 2024 року Національною школою суддів України проведено координаційну зутріч з представниками Консультативної місії Європейського Союзу в Україні.

До учасників зустрічі з вітаннями звернувся керівник відділу з питань прокуратури та судової влади Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Гідо Острайш.

Від Національної школи суддів України у зустрічі брали участь начальниця відділу міжнародного співробітництва Тетяна Пустовойтова, заступниця начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Тамара Закревська, суддя Жовтневого районного суду міста Дніпропетровська Максим Ходаківський та провідна наукова співробітниця відділу підготовки викладачів (тренерів) Юлія Найденко. Консультативну місію Європейського Союзу в Україні представляли експерт із питань кримінальної юстиції Юрій Сіволога та старший радник відділу переслідування за міжнародні злочини Томас Кернер.

У ході зустрічі учасники поділились враженнями щодо успішного проведення першого круглого столу по тематиці воєнних злочинів та обговорили напрямки подальшої співпраці в організації спільних навчальних заходів для суддів і прокурорів.

Датою наступної координаціної зустрічі визначено 2 квітня 2024 року.