Національна школа суддів України

Е-декларування: новації в законодавстві

14 лютого 2024 року Дніпровське регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку та підвищення рівня кваліфікації суддів, помічників суддів і працівників апаратів місцевих та апеляційних судів на семінарі “Е-декларування: новації в законодавстві. Фінансовий контроль. Конфлікт інтересів” в режимі офлайн і режимі онлайн. 

Вітальною промовою розпочав навчальний захід суддя, голова Дніпропетровського окружного адміністративного суду, кандидат юридичних наук Андрій КОРЕНЕВ, який привітав учасників семінару, підкреслив актуальність обговорення вимог антикорупційного законодавства і особливості електронного декларування, а також дотримання строків заповнення електронних декларацій.

Директор Дніпровського регіонального відділення, суддя у відставці, заслужений юрист України, кандидат юридичних наук Володимир ПОПЛАВСЬКИЙ ознайомив із програмою семінару і представив викладача, з яким Дніпровське регіональне відділення успішно співпрацює вже багато років.

Для проведення семінару був запрошений головний державний інспектор сектору з питань запобігання та виявлення корупції Східного міжрегіонального управління Державної податкової служби по роботі з великими платниками податків Максим ЗАХАРОВ.

Під час проведення семінару Максим ЗАХАРОВ зупинився на практичних аспектах заповнення електронних декларацій, розглянув особливості заповнення всіх розділів електронної декларації, звернув увагу на заходи фінансового контролю в умовах воєнного стану, розповів про вимоги щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у сфері правосуддя.

Наприкінці навчального заходу слухачі мали можливість задавати запитання в чаті і в режимі офлайн, висловити свої враження та надати пропозиції щодо проведеного семінару.