Національна школа суддів України

Актуальний семінар-практикум щодо особливостей написання судових рішень у справах пов’язаних з війною

18 серпня 2023 року в Національній школі суддів України під керівництвом в. о. начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України Тамари Закревської проведено чергове засідання групи розробників семінару-практикуму для суддів та помічників суддів місцевих і апеляційних загальних судів (кримінальна спеціалізація) з питань написання судових рішень у справах пов’язаних з війною.

На початку засідання Тамара Закревська зазначила про актуальність та важливість проведення семінару із зазначеної тематики та окреслила формат роботи групи.

Участь у засіданні узяли судді: Максим Глоба, Лариса Радуцька, Ірина Шаповалова та викладач відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України Юлія Найденко.

Учасники зосередили увагу на структурі та змістовному наповненні семінару-практикуму, обговоренні питань для експрес-опитування, ситуативної вправи на основі судової практики.

На завершення засідання розробники висловили свої думки щодо строків підготовки матеріалів та здійснили розподіл обов’язків відповідно до тем.