Національна школа суддів України

Актуалізація дистанційного курсу для суддів

3 березня 2023 року начальниця відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів Ганна Савченко, заступниця начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Тамара Закревська, суддя Деснянського районного суду міста Києва Валерія Бабко та провідний спеціаліст відділу інформаційних технологій Ілля Найда продовжили роботу з актуалізації дистанційного курсу для суддів “Управління залою судового засідання”.

Розробники курсу презентували навчальні матеріали модулів з урахуванням змін у законодавстві, актуальної судової практики, обговорили  практичні завдання для майбутніх учасників та технічні можливості для покращення дистанційного навчання.

Під час проходження курсу судді отримають навички належної підготовки до судового засідання, ефективного спілкування зі сторонами, запобігання та вирішення конфліктних ситуацій, взаємодії з іншими суддями при колегіальному розгляді справи, комунікації зі ЗМІ та громадськістю в залі судового засідання тощо.

Відповідно до Календарного плану дистанційного навчання для суддів на 2023 рік, курс буде проведено 10 травня – 14 червня 2023 року.