Національна школа суддів України

Відповідальність за військові адміністративні правопорушення

22 вересня 2022 року Одеське регіональне відділення Національної  школи суддів України провело семінар “Деякі аспекти притягнення до відповідальності за військові  адміністративні правопорушення” для суддів і помічників суддів місцевих загальних судів.

Учасників навчального заходу привітав директор Одеського регіонального відділення Володимир Пироговський, який зазначив актуальність тематики семінару, представив викладачів та ознайомив учасників з програмою заходу.

Керівник Одеської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, кандидат юридичних наук Максим Брильов ознайомив слухачів з узагальненням Одеського гарнізону з  виявлення, фіксування та особливостей судового провадження у справах про вчинення військових адміністративних правопорушень в умовах воєнного стану.

Суддя  голова Миколаївського районного суду Миколаївської області, кандидат юридичних наук, доцент Микола Войнарівський і суддя Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області Наталія Зубар обговорили з колегами відповідальність за військові адміністративні правопорушення та процесуальні аспекти судового розгляду військових адміністративних правопорушень.

За підсумками семінару учасники отримають електронний Сертифікат Національної школи суддів України.