Національна школа суддів України

Удосконалення форм перевірки успішності

3 вересня 2018 року в місті Києві в Національній школі суддів України розробники блоку цивільного судочинства для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді працювали над внесенням змін і додаткових завдань для поточного контролю успішності виконання програми спеціальної підготовки кожного курсу цього блоку.

Проректор Володимир Мазурок звернув увагу колег на зміни до Положення про порядок визначення успішності виконання програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді. Він запропонував розробникам підготувати анкети оцінювання слухача для заповнення їх викладачами в ході поточного контролю. Такі анкети мають підвищити мотивацію майбутніх суддів належним чином скористатися перевагами інтерактивних форм підготовки.

Координатор блоку курсів з цивільного судочинства, заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Галина Юровська вважає, що задекларована мета засідання була досягнута.

Кожен із розробників тренінгів презентував на обговорення додаткові завдання для поточного контролю для включення їх до електронної системи тестових завдань. Ці завдання після детального аналізу та активного обговорення  були рекомендовані для використання. З метою проведення поточного контролю рівня успішності засвоєння кожного курсу блоку II “Цивільне судочинство” розробники підготували також анкети оцінювання, які передані викладачам для додаткового обговорення.