Національна школа суддів України

Раціональне використання часу – запорука ефективності роботи судді

12 вересня 2018 року Чернівецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України для кандидатів на посаду судді проводиться тренінг “Управління часом у суддівській діяльності”.

Для проведення тренінгу запрошено тренерів–викладачів:  суддю Кам’янець – Подільського міського суду Хмельницької області, кандидата юридичних наук Юрія Мантуляка та суддю у відставці Степаниду Підгорну.

Кандидати на посаду судді під час тренінгу навчаються раціональному використанню часу для підвищення ефективності роботи судді.

 У ході спеціальної підготовки тренери діляться своїм  набутим досвідом щодо планування  робочого часу  судді,  делегування повноважень суддею “малій команді”, а також використання суддею режиму “не турбувати” тощо.

За результатами заняття слухачі та слухачки мають отримати  знання з основ тайм–менеджменту, основних  процесів тайм–менеджменту і основних методів і технік управління  часом.  

Програмою тренінгу передбачено виконання  практичних завдань у малих групах, після виконання яких слухачі та слухачки будуть краще розуміти, що правильне використання суддею свого  робочого  часу  сприятиме  покращенню  організації  його  роботи  та забезпечить кожному, хто звернувся для захисту своїх законних прав та інтересів до суду, право на справедливий суд у розумні строки.