Національна школа суддів України

Обговорення другого блоку “Цивільне судочинство” із суддями-викладачами в Чернівецькому регіональному відділенні

22 серпня 2018 року в місті Чернівцях відбулась методична нарада з викладачами-тренерами, які будуть залучені до проведення тренінгів другого блоку “Цивільне судочинство” під час спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

У нараді взяли участь заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України Галина Юровська, директор Чернівецького регіонального відділення Анатолій Огородник, судді Апеляційного суду Чернівецької області та Першотравневого районного суду м. Чернівців, які є викладачами-тренерами Національної школи суддів України.

Відкриваючи захід, директор Чернівецького регіонального відділення Анатолій Огородник звернув увагу на відповідальність завдання, яке стоїть перед регіональним відділенням щодо спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

Галина Юровська у своєму виступі повідомила про висновки та доопрацювання вказаного блоку після проведення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді із числа помічників суддів та визначила основні вимоги та критерії, які ставляться до тренінгів блоку “Цивільне судочинство” під час спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

Спільно з викладачами-тренерами було обговорено складові та матеріали всіх передбачених програмою тренінгів, способів їх проведення, зокрема щодо використання інтерактивних методів викладання, а також вимоги до практичних завдань та контрольних заходів.