Національна школа суддів України

29 січня - 01 лютого 2024 підготовка та підвищення рівня кваліфікації секретарів судового засідання місцевих загальних та апеляційних судів

Національна школа суддів України запрошує секретарів судового засідання місцевих загальних та апеляційних судів взяти участь в онлайн-підготовці та підвищенні рівня кваліфікації 29.01–01.02.2024 (через застосунок “Zoom”).


Навчання організовується та проводиться Вінницьким навчальним центром Національної школи суддів України.


Обов’язковою умовою проходження онлайн-навчання у НШСУ є наявність увімкненої відеокамери.


Для участі в підготовці працівники судів повинні обов’язково зареєструватися шляхом заповнення гугл-форми.


Реєстраційна гугл-форма.


З програмою підготовки можна ознайомитися на сайті НШСУ у розділі "Підготовка працівників апаратів судів" за 7 днів до початку її проведення.


Посилання для приєднання до відеоконференції в “Zoom”  буде надіслано зареєстрованим учасникам на електронні адреси вказані при заповненні реєстраційної гугл-форми.

За додатковою інформацією можна звертатися до Вінницького навчального центру за телефоном: +38(044)597-09-35,  або електронною адресою:  vnc@nsj.gov.ua.


Примітка:

Повідомляємо, що при реєстрації на навчання в НШСУ Ви надаєте однозначну, добровільну, поінформовану згоду на обробку Ваших персональних даних відповідно до сформульованої мети обробки даних для навчальної та науково-дослідної діяльності НШСУ.

У правовідносинах, пов'язаних із захистом і обробкою персональних даних, діяльність НШСУ здійснюється відповідно до ЗУ «Про захист персональних даних».