Національна школа суддів України

22.01-21.02.24 року дистанційний навчальний курс для помічників суддів (господарської спеціалізації) “Актуальні питання розгляду справ про банкрутство”

Раді вам представити дистанційний навчальний курс “Актуальні питання розгляду справ про банкрутство”, тривалість навчання -30 днів,  30 академічних годин.

Сподіваємось, що цей курс поглибить ваші знання норм матеріального права, дозволить вдосконалити навички при написанні проєктів судових рішень цієї  категорії спорів, а запропоновані матеріали  стануть вам у пригоді.

Розробники курсу зосередили увагу на питаннях судової практики, опрацювали значну кількість постанов Верховного Суду. Нашим прагненням було полегшити вам роботу з величезним інформаційним потоком. Водночас  розуміння основних теоретичних питань дозволить вам не розгубитись у складних справах і самостійно робити глибокі і мотивовані висновки.

Для людей, яким  подобається їх робота, навчання завжди є захоплюючим процесом. Хочемо, щоб для вас цей курс був не тільки корисним, але й цікавим. 

Розуміємо, що навчатись дистанційно у вільно від роботи час, складно. Це потребує додаткових зусиль і організованості. Але ми впевнені, що  ви подолаєте всі труднощі і отримаєте задоволення від того, що ви стали кращими, ніж були вчора.

Початок навчання 22 січня 2024 року, завершення 21 лютого 2024 року.

Слухачам, які успішно завершать курс, буде видано Сертифікат НШСУ.

Для реєстрації слід натиснути слово “РЕЄСТРАЦІЯ”.

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. +38(044) 597 09 35 або електронною адресою:

помічники суддів -judges@nsj.gov.ua