Національна школа суддів України

01.04-22.04.2024 до уваги помічників суддів!

Національна школа суддів України запрошує взяти участь у дистанційному навчальному курсі «Психологічні особливості спілкування з малолітніми/неповнолітніми учасниками судового процесу».

Курс розроблений таким чином, щоб не лише розкрити певні важливі особливості щодо змісту теми, але й наштовхнути слухачів на роздуми стосовно власних проблем у взаємодії з дітьми, повернути учасників подумки в часи дитинства, пригадати про цінності,  які суттєво важливі для відчуття дитини себе щасливою. Через актуалізацію досвіду краще усвідомити проблему та важливість її вирішення, мотивувати відповідальну позицію щодо найкращих інтересів дитини.

Мета курсу - допомогти помічникам суддів підвищити рівень знань  щодо психологічних та вікових особливостей розвитку дітей та сприяти розумінню, як вони можуть впливати на якість комунікації та судочинства. Ознайомити з передовим досвідом, юридичними та психологічними аспектами взаємодії з малолітніми/неповнолітніми учасниками справи, з особливостями процесу за участі дитини та проведення її допиту.

У курс загальною тривалістю 20 днів (20 ак. год.) включено чотири модулі із тестовими завданнями.

Початок навчання 01 квітня 2024 року, завершення – 22 квітня 2024 року.

Слухачам, які успішно завершать курс, буде видано Сертифікат НШСУ.

Для реєстрації слід натиснути слово “РЕЄСТРАЦІЯ”.

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. +38(044) 597 09 35 або електронною адресою: judges@nsj.gov.ua,