Національна школа суддів України

Заключне засідання робочої групи

17 лютого 2023 року в Національній школі суддів України відбулося онлайн–засідання групи розробників дистанційного курсу для суддів “Військові адміністративні правопорушення: особливості кваліфікації та процесуальні аспекти”.

На початку засідання заступниця начальника відділу підготовки викладачів (тренерів), керівник групи Ольга КОРОТКОВА окреслила основну мету та завдання робочої зустрічі.

До розробки дистанційного курсу залучено: суддю Шевченківського районного суду м. Києва Ларису РАДУЦЬКУ, як експерта, прокурора Офісу Генерального прокурора Миколу ТУРКОТА та працівницю Національної школи суддів України Юлію НАЙДЕНКО.

Під час робочої зустрічі учасники продовжили обговорення: структури дистанційного курсу та попередньо напрацьованих матеріалів.

Також темою обговорення розробників стали питання щодо необхідності наповнення курсу практичними завданнями та актуальною судовою практикою у справах про притягнення військовослужбовців до відповідальності за вчинення військових адміністративних правопорушень.