Національна школа суддів України

Відповідальність за військові адміністративні правопорушення

20 вересня 2022 року в Національній школі суддів України відбулося онлайн–засідання групи розробників дистанційного навчального курсу для суддів “Військові адміністративні правопорушення: особливості кваліфікації та процесуальні аспекти”.

В обговоренні, яким модерувала директорка навчального курсу, заступниця начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольга Короткова, узяли участь суддя Шевченківського районного суду м. Києва Лариса Радуцька та працівниця Національної школи суддів України Юлія Найденко.

До участі в розробці курсу запрошений прокурор Департаменту організаційно-контрольної діяльності, правового та аналітичного забезпечення Офісу Генерального прокурора Микола Туркот, який є автором багатьох наукових публікацій, пов'язаних з дослідженням умов та підстав притягнення військовослужбовців за вчинення військових правопорушень.

Учасники засідання визначились зі структурою майбутнього дистанційного навчального курсу, його змістовним наповненням, а також інтерактивними методами, що використовуватимуться під час навчання.