Національна школа суддів України

Продовжено роботу над розробкою актуального для суддів дистанційного курсу

15 березня 2023 року в Національній школі суддів України під головуванням керівника курсу, заступниці начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольги Короткової відбулося онлайн–засідання групи розробників дистанційного курсу для суддів “Кримінальна відповідальність військовослужбовців: особливості кваліфікації та призначення покарання”.

До участі в розробці курсу залучено: суддю Шевченківського районного суду м. Києва Ларису Радуцьку, прокурора відділу взаємодії з прокуратурами нижчого рівня управління забезпечення реалізації процесуальних повноважень Генерального прокурора у кримінальному провадженні Департаменту організаційно-контрольної діяльності, правового та аналітичного забезпечення Офісу Генерального прокурора Миколу Туркота, який є автором багатьох наукових публікацій, пов'язаних з дослідженням умов та підстав притягнення військовослужбовців за вчинення військових правопорушень, а також працівницю Національної школи суддів України Юлію Найденко.

Під час робочої зустрічі учасники обговорили структуру модулів дистанційного курсу, його змістовне наповнення, а також практичні завдання та питання для підсумкового контролю, якими буде наповнено курс.

На завершення Ольга Короткова відзначила активну роботу всіх учасників групи.