Національна школа суддів України

Правильна поведінка

20 грудня 2021 року Національна школа суддів України провела семінар для працівників апаратів “Поведінка працівників суду в умовах загрози пожежної небезпеки та інших надзвичайних ситуацій”. 

З вітальною промовою до учасників звернулась заступник директора Одеського регіонального відділення Тетяна Золотнікова, яка наголосила  на важливості теми семінару та нагоди поспілкуватись із фахівцями.

Для проведення семінару  запрошено представників Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Одеської області Андрія Берднікова, Ігоря Черниша, Віктора Піддубного та Геннадія Касімова.

Під час семінару  працівники апаратів судів дізналися  про види та рівні надзвичайних ситуацій, ознайомилися з оповіщенням про загрозу або виникнення надзвичайної ситуації, з організацією заходів протипожежного захисту в установах та організаціях. Слухачам було представлено алгоритм евакуації під час загрози або  виникнення надзвичайних ситуацій, а також презентовано індивідуальні та колективні засоби захисту.