Національна школа суддів України

Підготовка викладачів (тренерів) з господарського судочинства

2 грудня 2021 року Національна школа суддів України провела тренінг для викладачів (тренерів) “Розгляд справ про банкрутство юридичних осіб” та “Спори про захист права власності у господарській діяльності”.

Вітальним словом тренінг відкрила Юлія Блінова, викладач-координатор відділу підготовки викладачів (тренерів), яка привітала учасників та підкреслила важливість проведення заходів підготовки висококваліфікованих викладачів (тренерів) для системи правосуддя.

Основними доповідачами виступили Роман Міліціанов, суддя Господарського суду Вінницької області, Олена Янюк, суддя Господарського суду Київської області, Олена Малєєва, суддя Господарського суду Івано-Франківської області та Олександр Крижний, суддя Господарського суду Дніпропетровської області.

Судді-розробники успішно презентували навчальні матеріали тренінгів, звернувши увагу учасників на окремі аспекти та особливості викладання відповідних тем під час проведення підготовки суддів. Разом з тим, майбутні викладачі тренінгів ознайомились зі змістом навчальних матеріалів, практичних завдань, провели загальні обговорення та мали можливість задати запитання і отримати відповіді від розробників тренінгу.

Учасники тренінгу отримають сертифікат тренера з метою подальшого викладання в Національній школі суддів України.