Національна школа суддів України

Підготовка до тренінгу для тренерів по публічних закупівлях

22 травня 2023 року Національна школа суддів України провела засідання групи розробників навчального курсу у формі тренінгу “Розгляд спорів щодо публічних закупівель адміністративними та господарськими судами”, який розробляється у співпраці з Проєктом підтримки реформи публічних закупівель в Україні.

Модерувала роботу засідання Любов Гончар, начальниця відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, координатор блоку адміністративного судочинства, яка ознайомили з порядком засідання та окреслили формат роботи.

Участь у засіданні групи розробників взяли – Сергій Яременко та Андрій Кондратов, експерти Проєкту підтримки реформи публічних закупівель в Україні, Юлія Блінова, Наталія Буряк та Юлія Герус, працівники Національної школи суддів України.

Під час засідання учасники обговорили організаційні питання проведення тренінгу для тренерів, напрацювали проєкт програми, її змістовне наповнення лекційними матеріалами та практичними завданнями, та визначились з строками проведення майбутнього заходу.