Національна школа суддів України

Підготовка до проведення експертної дискусії “Мистецтво написання судових рішень (суддівський досвід Ірландії та України)”

6 липня 2022 року Національна школа суддів України за підтримки проєкту РЄ/ЄС “Посилення заходів щодо протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму в Україні” провела засідання робочої групи з підготовки до проведення експертної дискусії “Мистецтво написання судових рішень (суддівський досвід Ірландії та України)”, яка відбудеться 29 липня 2022 року.

Спікерами заходу стануть судді Верховного Суду Ірландії Макс Баррет та Малиновського районного суду м. Одеси Олександр Гарський.

До слова, суддя Макс Баррет у травні 2022 року видав книгу “Мистецтво і ремесло написання судових рішень: вказівник для суддів загального права”. Всю авторську винагороду за публікацію книги він переказав до Міжнародного Комітету Червоного Хреста на гуманітарні потреби України та українців, які страждають від війни росії проти України.

За наслідками проведення експертної дискусії, Національна школа суддів України планує організувати переклад книги Макса Баррета українською мовою для ознайомлення із нею як суддівською спільнотою, так і небайдужими представниками громадянського суспільства.

Довідково: для реєстрації на захід скористайтеся посиланням

Працюємо разом на Перемогу України! Слава Україні!!!