Національна школа суддів України

Міжнародна практика конфіскації активів та техніки розслідування

20 вересня 2022 року Національна школа суддів України спільно з Вищою школою юстиції Італії за ініціативи Європейської мережі суддівської освіти провела для суддів місцевих загальних та апеляційних судів онлайн–вебінар “Операційні показники міжнародної конфіскації активів та техніки розслідування”.

Роботу вебінару відкрили начальниця відділ міжнародного співробітництва Тетяна Пустовойтова та член Ради директорів Вищої школи магістратури Італії Марко Альма, які озвучили тематику нинішнього заняття та представили фахову команду викладачів.

Навчання складалося з двох сесій, у ході яких запрошені італійські експерти – Джанфранко Крішчіоне, магістрат Служби міжнародних справ Міністерства юстиції Італії та Барбара Сардженті, державний прокурор Національного управління по боротьбі з мафією та тероризмом м. Рим – детально розкрили питання загальних принципів та операційних показників міжнародної конфіскації активів.

У заключній частині вебінару українські учасники та учасниці мали можливість задати питання італійським фахівцям та отримати відповіді на конкретні професійні питання, що розглядалися.