Національна школа суддів України

Лідерство в судових комунікаціях

2 березня 2023 року Одеське регіональне відділення провело семінар для помічників суддів і  працівників апаратів судів “Комунікація як засіб підвищення довіри до системи правосуддя”.

Захід відкрив директор Одеського регіонального відділення Володимир Пироговський, який привітав учасників, ознайомив їх з програмою заходу, особливостями онлайн-навчання та побажав усім присутнім спокійного дня й цікавої роботи на семінарі.

Розпочала семінар керівник апарату Одеського окружного адміністративного суду Ольга Пасічник лекцією щодо лідерства в судових комунікаціях. Начальник відділу організаційної роботи та взаємодії зі ЗМІ П'ятого апеляційного адміністративного суду Лариса Крутень поділилась тонкощами ведення веб-сторінки суду на порталі судової влади й у соцмережах та правилами створення якісного контенту. Технічні засоби монтажу ілюстрацій та відео обговорила з учасниками помічник судді Одеського окружного адміністративного суду Наталя Осадчук. Окрім лекцій і обговорення матеріалу, слухачам було запропоновано пройти експрес-опитування. Викладачі поділились зі слухачами цікавим досвідом якісної та успішної судової комунікації.