Національна школа суддів України

Комунікація працівників Служби судової охорони з особами з інвалідністю

20 жовтня 2022 року Національна школа суддів України провела онлайн–семінар для працівників територіальних управлінь Служби судової охорони “Комунікація працівників Служби судової охорони з особами з інвалідністю”.

Семінар відкрила заступниця начальника відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді  Діана Сніцаренко, яка підкреслила важливість комунікації працівників Служби судової охорони з особами з інвалідністю, представила програму та викладачів семінару.

Семінар провели суддя Горохівського районного суду Волинської області Василь Сметана та  суддя Авдіївського міського суду Донецької області Олена Панченко.

Викладачі успішно презентували матеріали семінару, демонстрували відеоролики, проводили обговорення, відповідали на питання учасників та надали практичні поради. Значна увага була приділена розгляду питань щодо налагодження ефективної комунікації з особами, які є учасниками судового процесу, а також спілкуванню з особами з порушеннями зору, слуху, психічними та інтелектуальними розладами.