Національна школа суддів України

Кодекс України з процедур банкрутства: практика застосування

12 вересня 2022 року Вінницький навчальний центр спільно з відділом підготовки суддів Національної школи суддів України провів для працівників апарату Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду вебінар “Кодекс України з процедур банкрутства: практика застосування”.

Захід відкрила заступник начальника відділу підготовки суддів Жанна Дмітрієва, яка ознайомила учасників з програмою вебінару.

Викладачем вебінару був суддя Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду, кандидат юридичних наук Олександр Банасько, який розповів про особливості Кодексу України з процедур банкрутства, зокрема детально зупинився на процесуальному аспекті, а також пояснив, на що потрібно звертати увагу під час розгляду справ про банкрутство, навів приклади рішень Верховного Суду з цієї категорії справ та з судової практики європейських країн.

Під час вебінару слухачі могли спільно з викладачем обговорити проблемні питання, які виникають під час розгляду цієї категорії справ, поставити запитання та отримати вичерпні відповіді.