Національна школа суддів України

Емоційна компетентність як складова психічного здоров’я працівників апарату суду

8 липня 2022 року Вінницький навчальний центр Національної школи суддів України провів для працівників апарату Вищого антикорупційного суду онлайн-семінар  “Емоційна компетентність як складова психічного здоров’я працівників апарату суду”. 

Захід відкрив в. о. директора Вінницького навчального центру Ігор Оніщук та ознайомив слухачів з програмою семінару. 

Викладачами семінару були фахівці Національної школи суддів України –  заступник начальника відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів Андрій Маслюк та головний спеціаліст-психолог цього відділу Анжеліка Фарафонова

Під час семінару Анжеліка Фарафонова розповіла слухачам про емоційний інтелект та його складові, пояснила взаємозв’язок між емоційним інтелектом та успіхом, поділилася секретами, як емоційний інтелект впливає на життя та чому кожній людині важливо розвивати вміння розпізнавати емоції. 

У свою чергу, Андрій Маслюк допоміг працівникам Вищого антикорупційного суду опанувати техніки саморегуляції, що стануть корисними у професійній діяльності. 

Важливо те, що під час семінару слухачі мали можливість долучитися до обговорення проблемних питань, висловити свою думку, а також поставити запитання стосовно свого емоційно-психологічного стану й отримати вичерпні відповіді та слушні поради.