Національна школа суддів України

Дистанційна підготовка як одна із засад суддівської освіти

18 червня 2021 року Національна школа суддів України  провела завершальне онлайн–засідання групи з розроблення дистанційного курсу для суддів “Докази та доказування в адміністративному судочинстві”.

Роботу онлайнового засідання розпочали заступниця начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Тамара Закревська та керівник курсу, викладач–науковий консультант цього ж відділу Олександр Терлецький. Участь в дистанційному засіданні взяли судді Любов Гончар, Василь Ільков, Олександр Кукоба та працівники Національної школи суддів Украни Ольга Яворська та Богдан Остудімов.

Тамара Закревська на початку роботи групи зазначила, що дистанційна підготовка є однією із засад, на яких ґрунтується суддівська освіта та наголосила, що дистанційні форми суддівської освіти останнім часом набули суттєвого розвитку.

Олександр Терлецький відмітив, що для забезпечення ефективності дистанційної підготовки та досягнення визначених цілей необхідно доповнити вказаний курс актуальними інтерактивними елементами.

У ході онлайнового засідання його учасники та учасниці визначили кола питань, доопрацювали матеріали, які було розроблено раніше. Курс буде розміщено в системі дистанційного навчання Національної школи суддів України.