Національна школа суддів України

Багаторічна співпраця Національної школи суддів України з Програмою USAID “Справедливість для всіх”

5 липня 2022 року у межах багаторічної співпраці між Національною школою суддів України та Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) ректор Микола Оніщук підписав Протокол про співпрацю щодо реалізації Програми міжнародної технічної допомоги між Кімонікс Інтернешнл Інк. / Програмою USAID “Справедливість для всіх” та Національною школою суддів України.

Документом передбачено реалізовувати співпрацю, спільну координацію діяльності та поєднання ресурсів сторін з метою просування ідеї справедливості для всіх через зміцнення системи правосуддя, послуг у сфері юстиції та залучення суспільства, аби забезпечити адекватне реагування на правові проблеми та потреби українців у їх вирішенні.

Окремим напрямком допомоги Національній школі суддів України від Програми USAID “Справедливість для всіх” стане забезпечення ліцензійною версією програми ZOOM для потреб розвитку суддівської освіти.

Колектив Школи висловлює щиру вдячність Програмі та її очільнику пану Девіду Майклу Вону за надання практичної допомоги щодо організації онлайн освіти суддів в непрості для України часи!