Національна школа суддів України

Актуальні питання судової практики щодо захисту права власності у господарській діяльності

22 лютого 2023 року Національна школа суддів України провела тренінг у межах підготовки для підтримання кваліфікації суддів місцевих господарських судів на тему “Спори про захист права власності у господарській діяльності”.

Директорка Харківського регіонального відділення Лілія Гуцал привітала присутніх та представила викладачів тренінгу – суддів  місцевих господарських судів Володимира Гевка, Олександра Крижного, Олену Малєєву, Романа Міліціанова та викладача–координатора відділу підготовки викладачів (тренерів) Юлію Блінову.

Упродовж освітнього заходу судді підвищили свою обізнаність у процесуальних аспектах вирішення спорів про захист права власності. Розглянули актуальні питання судової практики пов’язані з державною реєстрацією права власності. Обговорили зобов’язально-правові способи захисту права власності.

Під час вирішення та обговорення низки практичних завдань судді покращили рівень знань та практичних навичок, необхідних для ефективного вирішення судових справ про захист права власності у господарській діяльності та отримали фахові практичні поради тренерів.

Із повним текстом програми тренінгу можна ознайомитись тут.