Національна школа суддів України

Емоційна компетентність як складова психічного здоров’я працівників апарату суду

31 серпня 2022 року Вінницький навчальний центр спільно з відділом підготовки суддів Національної школи суддів України провів для працівників апарату Верховного Суду онлайн-семінар “Емоційна компетентність як складова психічного здоров’я працівників апарату суду”. 

Заступник начальника відділу підготовки суддів Жанна Дмітрієва відкрила семінар, представила викладачів та ознайомила з програмою навчального заходу.

До викладання на семінарі запрошено психологів, фахівців Національної школи суддів України –  заступника начальника відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів, доктора психологічних наук Андрія Маслюка та головного спеціаліста-психолога цього ж відділу Анжеліку Фарафонову.

Анжеліка Фарафонова розповіла слухачам, що таке емоційний інтелект, пояснила зв’язок між емоційним інтелектом і успіхом та чому його важливо розвивати кожній людині.

Андрій Маслюк ознайомив працівників Верховного Суду з техніками саморегуляції, що можуть стати корисними у професійній діяльності, та на практиці показав, як їх опанувати.

Під час семінару слухачі мали можливість переглянути навчальне відео, долучитися до дискусії, висловити свою думку щодо обговорюваних питань,  отримати професійні відповіді та поради фахових викладачів.