Національна школа суддів України

Професійна етика судових охоронців

13 квітня 2023 року Національна школа суддів України провела онлайн–тренінг для працівників Служби судової охорони “Професійна етика працівників служби судової охорони”.

Роботу тренінгу розпочала заступниця начальника відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді Національної школи суддів України Діана Сніцаренко, яка ознайомила слухачів з програмою та метою навчального заходу.

Тренінг провели судді Ігор Чорний, Олена Панченко, заступниця начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України Тамара Закревська, які успішно презентували матеріали тренінгу, демонстрували навчальні відеоролики, проводили практичні вправи та відповіли на питання учасників тренінгу.

За підсумками тренінгу співробітники Служби судової охорони отримали необхідні знання щодо ролі етичних правил, як еталона поведінки у професійній і позаслужбовій діяльності, стандартів професійної етики, значення особистої ролі у зміцненні авторитету судової влади та довіри суспільства до системи правосуддя.